Alumni Symposium “Energie in de Toekomst” 22 juni 2012, aanmelding open

12 juni 2012

Voor afgestudeerden economie en bedrijfskunde

Vanuit de overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap zullen de volgende gastsprekers, elk vanuit hun eigen visie, dit  actuele thema belichten:

• Jos de Groot, directeur Energiemarkt Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie
  • Eric van Doorn,  directeur EnerPro
  • Bert Wiersema, zakelijk directeur Groninger Energy and Sustainability Programme

Vervolgens wordt er een discussie op gang gebracht die zal gaan over de rol die de verschillende disciplines hierin spelen. Marga Blom, Manager Energy Management Group KPN, zal als dagvoorzitter het symposium begeleiden.

Het symposium wordt afgesloten met een diner voor alle deelnemers.

Algemene informatie Alumni Symposium

Het Alumni Symposium vindt plaats in Hotel Lapershoek in Hilversum, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eigen vervoer.

Locatie           Hotel Lapershoek te Hilversum
Datum            Vrijdag 22 juni 2012
Tijd                15:00 tot 21.00 uur
Opgeven?      Stuur een email naar alumni@ebfgroningen.nl met de vermelding of u wel/niet donateur bent

Deelname is gratis voor donateurs van de aEB.
De kosten voor niet-donateurs bedragen € 35,00 inclusief diner. Ook is er de mogelijkheid om direct donateur te worden van de aEB, waardoor deelname aan het symposium gratis is.
Dus wordt aEB donateur en ga gratis naar dit symposium!

Laatst gewijzigd:08 februari 2018 10:39