Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

SOM research performance awards for Romeijnders, De Snoo, Dam and Lensink

11 juni 2012

On June 8 2012, the 2011 SOM awards were presented, for Best Graduate of the Research Master, best PhD Thesis, Outstanding Junior Researcher and for Outstanding Researcher.

Beste Research Master Graduate

Ward Romeijnders, the winner of the Best Graduate of the Research Master Economics & Business was awarded 1,000 euro's. His master thesis “A Convex Three-Stage Approximation for Two-Stage Mixed-Integer Recourse Models: Concept and Initial Analysis?”, supervised by Maarten van der Vlerk and Hans Nieuwenhuis was awarded with a grade 10 and he graduated summa cum laude.

Best PhD Thesis

The award of 1,500 euro was for Cees de Snoo for his thesis “Coordination in planning and scheduling. An organizational and behavioral perspectives', supervised by Hans Wortmann, Gerard Gaalman and Wout van Wezel. The jury awarded the thesis because amongst others it contains several high-quality papers including one in the top journal Journal of Operations Management. The subject is highly relevant across various disciplines and theoretically novel aspects have been used.

Outstanding Junior Researcher

The 2,000 euro prize for junior researcher was awarded to Lammertjan Dam. He obtained his PhD degree in 2008, and he already published more than articles in outstanding journals like the top journal Review of Financial Studies.

Outstanding Researcher

Robert Lensink, professor of Finance and Financial Markets at FEB  was awarded 2,500 euro by the SOM Board for his overall performance. Lensink  has numerous publications in top journals varying from the American Economic Review to the Journal of Management Studies, supervised 18 PhD students and recently received two 1,5 million grants from WOTRO.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...