Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

11 juni: Gastlezing Jan Kees de Jager op uitnodiging van economie- en bedrijfskundestudenten

04 juni 2012
Jan Kees de Jager
Jan Kees de Jager

Studenten van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) van de FEB verwelkomen op maandag 11 juni demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager voor een 'Leadership Panel'. Het Leadership Panel is een terugkerend evenement waarbij de studenten bekende sprekers uit het bedrijfsleven en de politiek uitnodigen, om een lezing te geven over leiderschap en over hun carrière.

Het LSP is bedoeld om studenten te prikkelen om over hun eigen carrière en visie op leiderschap na te denken. Aansluitend op de lezing van Jan Kees de Jager op 11 juni is er ruimte voor vragen van het aanwezige publiek.

LSP organisator Harmen Claassen van de EBF: "We zijn er zeer trots op dat Jan Kees de Jager onze uitnodiging heeft aangenomen, omdat we met deze onzekere tijden rondom de val van het kabinet een zeer interessante lezing kunnen verwachten. Dhr. De Jager zal zeker in deze economisch, politiek en financieel turbulente tijd verrassende inzichten naar voren kunnen brengen over het gevoerde beleid en hoe de toekomst van de Nederlandse economie eruit ziet. We hopen dat Dhr. De Jager vooral in zal gaan op de rol die hij in de toekomst wil gaan spelen."

Leadership Panels
De EBF organiseert ongeveer drie maal per jaar een Leadership Panel. De volgende is op 6 September 2012 wanneer Marc Bolland, Chief Executive Marks & Spencer, en Jeroen Smit, auteur (De Prooi) en hoogleraar Journalistiek te gast zijn bij de opening van het academisch jaar van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Zie ook www.rug.nl/feb/academicyear .

Informatie LSP Jan Kees de Jager
Maandag 11 juni 2012
Deur geopend van 14.30 -15.00, lezing tot 17.00u
Locatie: Aletta Jacobshal, Zernike complex , Rijksuniversiteit Groningen
(Vol=vol!)

Nadere informatie

Harmen Claassen
EBF Board 2011-2012 - Public Affairs & Commercial Relations II

h.claassen@ebfgroningen.nl
050-363 7301

LSP
LSP
Laatst gewijzigd:08 februari 2018 10:15

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...