11 juni: Gastlezing Jan Kees de Jager op uitnodiging van economie- en bedrijfskundestudenten

04 juni 2012
Jan Kees de Jager

Studenten van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) van de FEB verwelkomen op maandag 11 juni demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager voor een 'Leadership Panel'. Het Leadership Panel is een terugkerend evenement waarbij de studenten bekende sprekers uit het bedrijfsleven en de politiek uitnodigen, om een lezing te geven over leiderschap en over hun carrière.

Het LSP is bedoeld om studenten te prikkelen om over hun eigen carrière en visie op leiderschap na te denken. Aansluitend op de lezing van Jan Kees de Jager op 11 juni is er ruimte voor vragen van het aanwezige publiek.

LSP organisator Harmen Claassen van de EBF: "We zijn er zeer trots op dat Jan Kees de Jager onze uitnodiging heeft aangenomen, omdat we met deze onzekere tijden rondom de val van het kabinet een zeer interessante lezing kunnen verwachten. Dhr. De Jager zal zeker in deze economisch, politiek en financieel turbulente tijd verrassende inzichten naar voren kunnen brengen over het gevoerde beleid en hoe de toekomst van de Nederlandse economie eruit ziet. We hopen dat Dhr. De Jager vooral in zal gaan op de rol die hij in de toekomst wil gaan spelen."

Leadership Panels
De EBF organiseert ongeveer drie maal per jaar een Leadership Panel. De volgende is op 6 September 2012 wanneer Marc Bolland, Chief Executive Marks & Spencer, en Jeroen Smit, auteur (De Prooi) en hoogleraar Journalistiek te gast zijn bij de opening van het academisch jaar van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Zie ook www.rug.nl/feb/academicyear .

Informatie LSP Jan Kees de Jager
Maandag 11 juni 2012