Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

11 juni: Gastlezing Jan Kees de Jager op uitnodiging van economie- en bedrijfskundestudenten

04 juni 2012
Jan Kees de Jager
Jan Kees de Jager

Studenten van de Economische en Bedrijfskundige Faculteitsvereniging (EBF) van de FEB verwelkomen op maandag 11 juni demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager voor een 'Leadership Panel'. Het Leadership Panel is een terugkerend evenement waarbij de studenten bekende sprekers uit het bedrijfsleven en de politiek uitnodigen, om een lezing te geven over leiderschap en over hun carrière.

Het LSP is bedoeld om studenten te prikkelen om over hun eigen carrière en visie op leiderschap na te denken. Aansluitend op de lezing van Jan Kees de Jager op 11 juni is er ruimte voor vragen van het aanwezige publiek.

LSP organisator Harmen Claassen van de EBF: "We zijn er zeer trots op dat Jan Kees de Jager onze uitnodiging heeft aangenomen, omdat we met deze onzekere tijden rondom de val van het kabinet een zeer interessante lezing kunnen verwachten. Dhr. De Jager zal zeker in deze economisch, politiek en financieel turbulente tijd verrassende inzichten naar voren kunnen brengen over het gevoerde beleid en hoe de toekomst van de Nederlandse economie eruit ziet. We hopen dat Dhr. De Jager vooral in zal gaan op de rol die hij in de toekomst wil gaan spelen."

Leadership Panels
De EBF organiseert ongeveer drie maal per jaar een Leadership Panel. De volgende is op 6 September 2012 wanneer Marc Bolland, Chief Executive Marks & Spencer, en Jeroen Smit, auteur (De Prooi) en hoogleraar Journalistiek te gast zijn bij de opening van het academisch jaar van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Zie ook www.rug.nl/feb/academicyear .

Informatie LSP Jan Kees de Jager
Maandag 11 juni 2012
Deur geopend van 14.30 -15.00, lezing tot 17.00u
Locatie: Aletta Jacobshal, Zernike complex , Rijksuniversiteit Groningen
(Vol=vol!)

Nadere informatie

Harmen Claassen
EBF Board 2011-2012 - Public Affairs & Commercial Relations II

h.claassen@ebfgroningen.nl
050-363 7301

LSP
LSP
Laatst gewijzigd:08 februari 2018 10:15

Meer nieuws

 • 24 april 2019

  Peter Verhoef nieuwe decaan Faculteit Economie en Bedrijfskunde

  Het faculteitsbestuur is verheugd aan te kondigen dat Peter Verhoef door het College van Bestuur is benoemd als nieuwe decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB). Hij begint op 1 juni 2019 voor een periode van vier jaar.

 • 15 april 2019

  Marcel Timmer directielid bij het Centraal Planbureau

  Het CPB is voornemens om Marcel Timmer met ingang van 1 september 2019 te benoemen tot directielid van het Centraal Planbureau. Prof.dr. Timmer is sinds 2010 hoogleraar Economische groei en ontwikkeling aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daar is hij...

 • 04 april 2019

  Physical Internet en de kansen voor duurzamere logistiek van e-commerce

  Het Physical Internet (PI) is een toekomstvisie op geheel open en verbonden logistieke netwerken, waarbij fysieke, digitale, operationele en financiële verbondenheid centraal staan. Uitwisseling tussen logistieke partijen, bundeling van bezorgingen...