Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Conny van Ravenswaaij inaugural lecture

10 mei 2012

Prof. Conny van Ravenswaaij-Arts gave her inaugural lecture on Tuesday 15th May, 2012, in the Academiegebouw of the University of Groningen. She was appointed to a chair in Clinical Dysmorphology, with special attention to genome analysis, on 1st April 2011.

Her lecture (in Dutch) was entitled:

Bruggen bouwen in de genetica: van patiënt naar genoom en weer terug

Full text in Dutch available here.

Laatst gewijzigd:28 oktober 2016 23:47

Meer nieuws

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...

 • 25 juli 2018

  Deniz Ba┼čkent genomineerd voor Huibregtsenprijs

  Prof. dr. Deniz Baskent, als hoogleraar Auditieve perceptie verbonden aan de afdeling KNO van het UMCG/Faculteit Medische Wetenschappen, is een van de zes genomineerden voor de Huibregtsenprijs 2018. Op 8 oktober 2018 maakt juryvoorzitter Wim van Saarloos...

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...