Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Three new studies on early modern Antwerp by Groningen participants

04 mei 2012

Last month the three Groningen participants in the Trading Values project, Raingard Esser, Stijn Bussels and Bart Ramakers published monographies and a volume of articles related to Antwerp in the early modern period. The books appeared with academic publishers Brill (Leiden), Rodopi (Amsterdam) and Peeters (Leuven) respectively.

Laatst gewijzigd:31 mei 2017 13:12

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.