Succes voor quizteam Alfa-informatica

31 mei 2012
Onze top-3-plaatsen

Op 30 mei 2012 heeft het quizteam van Alfa-informatica voor de honderdste keer de pubquiz in café De Toeter gewonnen. Deze quiz wordt op elke woensdag gehouden. Daarbij moeten algemene vragen worden beantwoord en plaatjes en muzieknummers worden herkend. Aan de quiz doen elke week 25 tot 35 teams van maximaal vijf personen mee.

Sinds 2007 doet een team van Alfa-informatica mee aan deze quiz. Het initiatief voor het opzetten van het team kwam van beursaal Tim Van de Cruys. Anno 2012 zijn de vaste deelnemers Erik Tjong Kim Sang, George Welling, Maaike Moltzer (Bureau Student Zaken) en Peter Meindertsma. De afgelopen vijf jaar hebben diverse medewerkers van Alfa-informatica meegespeeld met het team: Barbara, Daniël, Dörte, Gideon, Harm, Hartmut, Henny, Jacky, Jelena, Johan, Jörg, Jori, Kilian, Martijn, Marjoleine, Noor, Noortje, Nynke, Rasmus, Rob, Sebastian, Tim en Valerio, alsmede de studenten: Cas, Jacques, Jelle, Josephine, Kim, Marlies en Roelant, en vele anderen. Allemaal bedankt!

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 11:20