Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Posterpresentatie Groningse wetenschapswinkels in Bonn

16 mei 2012
Tijdens de Living Knowledge Conference in Bonn hebben de Groningse wetenschapswinkels een poster gepresenteerd over hun aandeel tijdens de Nacht van Kunst en Wetenschap, een succes!
De Nacht van Kunst en Wetenschap
De Nacht van Kunst en Wetenschap
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:42
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 25 mei 2018

  Nieuwe cursusronde Talencentrum: zomer 2018

  Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen biedt een nieuwe cursusperiode aan in de zomer van 2018: Nederlands voor anderstaligen, Nederlands voor Nederlandstaligen, Engels, Duits en Spaans. De online inschrijving is geopend! www.rug.nl/ta...

 • 25 mei 2018

  Een genschakelaar om gezond oud te kunnen worden

  Ouder worden gaat vaak gepaard met een afname van spierkracht en het ontstaan van ouderdomsziekten. Het is bekend dat een caloriebeperkt dieet verouderingsprocessen kan vertragen en daardoor het ontstaan van deze ziekten. Onderzoekers van het European...

 • 24 mei 2018

  Familie IC-patiënten tevreden over kwaliteit einde-leven-zorg

  Familieleden van patiënten op de Intensive Care vinden de kwaliteit van de zorg die daar geboden wordt, goed. Ze zijn in het bijzonder tevreden over de zorg aan het einde van het leven. Als verbeterpunt geven families aan dat ze meer betrokken hadden...