Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

NSV Artikelprijs 2012 voor Rudi Wielers en Ferry Koster

30 mei 2012

Op 24 mei 2012 is de NSV Artikelprijs 2012 uitgereikt aan Rudi Wielers en Ferry Koster (EUR/UVA) voor hun artikel “Welvaart en Arbeidsmotivatie: een internationale vergelijking.” Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken 27 (2011): 9-24.

Het juryrapport is hier te lezen.

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:02

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...