Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

NSV Artikelprijs 2012 voor Rudi Wielers en Ferry Koster

30 mei 2012

Op 24 mei 2012 is de NSV Artikelprijs 2012 uitgereikt aan Rudi Wielers en Ferry Koster (EUR/UVA) voor hun artikel “Welvaart en Arbeidsmotivatie: een internationale vergelijking.” Tijdschrift voor Arbeidsvraagstukken 27 (2011): 9-24.

Het juryrapport is hier te lezen.

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:02

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...