Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meet us at the BiZ fair in Rheine

23 mei 2012

On May 31st representatives of the University of Groningen will be available for your questions at the BiZ Rheine fair. Between 15:00 and 17:30 there will be lectures with general information about financing, application and studying in Holland.

Would you like to learn more about one of our many English taught degrees? Or maybe find out what it's like to live in Groningen and the Netherlands? In Rheine we can show you what we have to offer and answer any questions you might have.  

Come to Rheine!

Application and more information

Application is not required.

More information on the website of "studieren in Holland".

Time and date

Thursday May 31st

Throughout the day, with lectures between 15:00 and 17:30

Location

BiZ Rheine
Dutumer Straße 5
48431 Rheine

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...