Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meet us at the BiZ fair in Rheine

23 mei 2012

On May 31st representatives of the University of Groningen will be available for your questions at the BiZ Rheine fair. Between 15:00 and 17:30 there will be lectures with general information about financing, application and studying in Holland.

Would you like to learn more about one of our many English taught degrees? Or maybe find out what it's like to live in Groningen and the Netherlands? In Rheine we can show you what we have to offer and answer any questions you might have.  

Come to Rheine!

Application and more information

Application is not required.

More information on the website of "studieren in Holland".

Time and date

Thursday May 31st

Throughout the day, with lectures between 15:00 and 17:30

Location

BiZ Rheine
Dutumer Straße 5
48431 Rheine

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...