Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. M.R. Doortmont benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands

25 mei 2012

Dr. M.R. Doortmont, universitair hoofddocent internationale betrekkingen en Afrika studies aan de Rijksuniversteit Groningen, is per 1 mei 2012 benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands.

African Studies Centre

Het African Studies Centre is een onafhankelijk wetenschappelijk instituut dat sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht naar Afrika en als doel heeft beter begrip en meer inzicht te bewerkstelligen in historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen Sub-Sahara Afrika.

 

Meer informatie: Dr. M.R. Doortmont

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...