Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. M.R. Doortmont benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands

25 mei 2012

Dr. M.R. Doortmont, universitair hoofddocent internationale betrekkingen en Afrika studies aan de Rijksuniversteit Groningen, is per 1 mei 2012 benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands.

African Studies Centre

Het African Studies Centre is een onafhankelijk wetenschappelijk instituut dat sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht naar Afrika en als doel heeft beter begrip en meer inzicht te bewerkstelligen in historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen Sub-Sahara Afrika.

 

Meer informatie: Dr. M.R. Doortmont

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.