Dr. M.R. Doortmont benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands

25 mei 2012

Dr. M.R. Doortmont, universitair hoofddocent internationale betrekkingen en Afrika studies aan de Rijksuniversteit Groningen, is per 1 mei 2012 benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands.

African Studies Centre

Het African Studies Centre is een onafhankelijk wetenschappelijk instituut dat sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht naar Afrika en als doel heeft beter begrip en meer inzicht te bewerkstelligen in historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen Sub-Sahara Afrika.

Meer informatie: Dr. M.R. Doortmont

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32