Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. M.R. Doortmont benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands

25 mei 2012

Dr. M.R. Doortmont, universitair hoofddocent internationale betrekkingen en Afrika studies aan de Rijksuniversteit Groningen, is per 1 mei 2012 benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands.

African Studies Centre

Het African Studies Centre is een onafhankelijk wetenschappelijk instituut dat sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht naar Afrika en als doel heeft beter begrip en meer inzicht te bewerkstelligen in historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen Sub-Sahara Afrika.

 

Meer informatie: Dr. M.R. Doortmont

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Eerste biografie van Piet Mondriaans vroege jaren

  Sinds zijn dood in 1944 is er een groot aantal biografieën van Piet Mondriaan verschenen - en zijn er evenzoveel mythes rondom zijn kunstenaarschap ontstaan. Hij zou bijvoorbeeld een minzame asceet zijn, of juist een bon-vivant. De Amerikaanse promovendus...