Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. M.R. Doortmont benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands

25 mei 2012

Dr. M.R. Doortmont, universitair hoofddocent internationale betrekkingen en Afrika studies aan de Rijksuniversteit Groningen, is per 1 mei 2012 benoemd tot Fellow of the African Studies Centre Community of the Netherlands.

African Studies Centre

Het African Studies Centre is een onafhankelijk wetenschappelijk instituut dat sociaalwetenschappelijk onderzoek verricht naar Afrika en als doel heeft beter begrip en meer inzicht te bewerkstelligen in historische, huidige en toekomstige ontwikkelingen Sub-Sahara Afrika.

 

Meer informatie: Dr. M.R. Doortmont

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:32

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.