Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Poster Waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium

21 mei 2012
Op de Living Knowledge Conference in Bonn heeft een aantal studenten een poster gepresenteerd over de waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium. Lees hier het onderzoek van de studenten, begeleid door de Bètawinkel.
Waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium
Waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 15 februari 2019

  Groningse ingenieurs studeren straks af in Drachten

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) start in het collegejaar 2019-2020 met een masteropleiding Mechanical Engineering; oftewel werktuigbouwkunde. Prof. dr. ir. Jacquelien Scherpen, voorzitter van het Groningen Engineering Center (GEC) noemde het eerder...

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 05 februari 2019

  Master's programme in Nanoscience assessed as excellent for the 3rd time

  The Top Master's programme in Nanoscience has been assessed by an international peer review committee, organized by QANU, and their report has now been published and confirmed by the NVAO (Accreditation Organisation of the Netherlands and Flanders)...