Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Poster Waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium

21 mei 2012
Op de Living Knowledge Conference in Bonn heeft een aantal studenten een poster gepresenteerd over de waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium. Lees hier het onderzoek van de studenten, begeleid door de Bètawinkel.
Waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium
Waterkwaliteit in het Eems-Dollard estuarium
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:41

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.