Eerste Groningse Nacht van de Filosofie groot succes

Volgend jaar weer!
27 april 2012
Nacht van de Filosofie Groningen 2012

Op 26 april 2012 vond de eerste Groningse Nacht van de Filosofie plaats. Een kleine 400 personen laafde zich een kleine nacht lang aan het gevarieerde, uitdagende en vaak ook grappige filosofische programma. Daarnaast kon men filosofische cocktails drinken en als filosoof worden geportretteerd door een fotograaf.

De kaarten waren binnen een mum van tijd uitverkocht; het was dus gezellig druk! Het was moeilijk kiezen tussen alle uitstekende en prikkelende optredens, die gelijktijdig in drie zalen waren geprogrammeerd. Het publiek (zeer gemêleerd) enthousiast. Volgend jaar weer!

De Groningse Nacht van de Filosofie 2012 werd georganiseerd door de Faculteit Wijsbegeerte ism Groninger Forum en Studium Generale Groningen.

Volledig programma 2012

Programma-overzicht als blokkenschema