Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Grunneger Power nu ook energieleverancier

17 april 2012
Grunneger Power is de volgende fase ingegaan: wij zijn gestart als inkooporganisatie van zonnepanelen voor onze leden, nu zijn we gestart met energielevering.

Wij leveren alleen groene stroom uit water, wind en zon. Daarnaast leveren wij aardgas omdat biogas niet voldoende voorradig is. We doen dit tegen concurrerende prijzen.

Alle winsten uit onze energielevering worden geherinvesteerd in lokale duurzame energieprojecten in de regio. We hebben geen aandeelhouders, we willen zoveel mogelijk consumenten omvormen tot producenten van energie: individueel via zonnepanelen op het eigen dak, collectief via onze energiecoöperatie: ons adagium is: Energie in eigen hand.

Via onze geheel vernieuwde website www.grunnegerpower.nl kun je lid en/of klant van Grunneger Power worden.

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 13:26

Meer nieuws

 • 23 oktober 2018

  Kennis als fundament

  Wat heeft wetenschap te bieden als de geloofwaardigheid van de wereld om je heen is weggevallen? Als je je niet meer thuis voelt op eigen bodem, in een huis dat niet veilig is? Volgens Tom Postmes, hoogleraar sociale psychologie, moet wetenschap voor...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...