Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Grunneger Power nu ook energieleverancier

17 april 2012
Grunneger Power is de volgende fase ingegaan: wij zijn gestart als inkooporganisatie van zonnepanelen voor onze leden, nu zijn we gestart met energielevering.

Wij leveren alleen groene stroom uit water, wind en zon. Daarnaast leveren wij aardgas omdat biogas niet voldoende voorradig is. We doen dit tegen concurrerende prijzen.

Alle winsten uit onze energielevering worden geherinvesteerd in lokale duurzame energieprojecten in de regio. We hebben geen aandeelhouders, we willen zoveel mogelijk consumenten omvormen tot producenten van energie: individueel via zonnepanelen op het eigen dak, collectief via onze energiecoöperatie: ons adagium is: Energie in eigen hand.

Via onze geheel vernieuwde website www.grunnegerpower.nl kun je lid en/of klant van Grunneger Power worden.

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 13:26

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...