Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Commissie de Wit en 'de kennis van nu en toen'; zinloos welles-nietes spel," aldus prof. Van Ees

20 april 2012

Wouter Bos beweert dat ‘De Wit’ de hectiek van 2008 niet heeft kunnen voelen, terwijl de commissie stelt dat zij de omstandigheden hebben laten meewegen. “Maar Keynes zei toch al dat zowel heden, verleden als toekomst van economisch handelen maar moeilijk te begrijpen zijn," zegt hoogleraar corporate governance Hans van Ees. "Laten we dit welles-nietes-spel vergeten en ons focussen op inperken van de gevolgen van onze onwetendheid".

► Lees de gehele blog van professor Van Ees op FEBlog

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:43

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...