Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Commissie de Wit en 'de kennis van nu en toen'; zinloos welles-nietes spel," aldus prof. Van Ees

20 april 2012

Wouter Bos beweert dat ‘De Wit’ de hectiek van 2008 niet heeft kunnen voelen, terwijl de commissie stelt dat zij de omstandigheden hebben laten meewegen. “Maar Keynes zei toch al dat zowel heden, verleden als toekomst van economisch handelen maar moeilijk te begrijpen zijn," zegt hoogleraar corporate governance Hans van Ees. "Laten we dit welles-nietes-spel vergeten en ons focussen op inperken van de gevolgen van onze onwetendheid".

► Lees de gehele blog van professor Van Ees op FEBlog

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:43

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...