Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Discover our University at the Student World Fair in London

13 maart 2012

On the 17th of March representatives of the University of Groningen will be at the Student World Fair in the world famous Emirates Stadium in London.

Would you like to learn more about one of our many English taught degrees? Or maybe find out what it's like to live in Groningen and the Netherlands? In London we can show you what we have to offer and answer any questions you might have.  

More information and registration

Find out more about this event on the Student World Fair website

Time and Date

Saturday, 17 March, 2012
9 am to 4 pm

Location

Emirates Stadium
(Royal Oak Suite at the North of the stadium)
37-55 Ashburton Grove
N5 1BU London
United Kingdom

Laatst gewijzigd:29 januari 2016 12:30

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...