Gastlezing Ambassadeur van Noorwegen: Norway: equality frontrunner – true or false

14 maart 2012
Krutnes

H.E. Anniken Ramberg Krutnes, Ambassadeur van Noorwegen in Nederland, brengt op 14 maart een bezoek aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ze een gastlezing zal verzorgen getiteld:

Norway: equality frontrunner – true or false?

Locatie: Senaatszaal in het Academiegebouw, Broerstraat 5, 9712 CP Groningen

Tijd: 16-18 uur

Voertaal: Engels

Na afloop is er een receptie in de Bruinszaal in het Academiegebouw.

H.E. Anniken Ramberg Krutnes

H.E. Anniken Ramberg Krutnes trad in september 2011 in functie als Ambassadeur van Noorwegen in Nederland. De gastlezing is het tweede bezoek van de ambassadeur aan Groningen. In december 2011 bezocht ze de stad Groningen ter gelegenheid van de installatie van Harm Post als nieuwe Noorse consul voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Organisatie

De gastlezing wordt verzorgd door het Centrum voor Genderstudies en de afdeling Scandinavische Talen en Culturen van de Rijksuniversiteit Groningen, in samenwerking met de Noorse Ambassade in Nederland Den Haag.

Aankondiging

Ester Jiresch e.jiresch@rug.nl