Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Gastlezing Ambassadeur van Noorwegen: Norway: equality frontrunner – true or false

14 maart 2012
Krutnes
Krutnes

H.E. Anniken Ramberg Krutnes, Ambassadeur van Noorwegen in Nederland, brengt op 14 maart een bezoek aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ze een gastlezing zal verzorgen getiteld:

Norway: equality frontrunner – true or false?

Locatie: Senaatszaal in het Academiegebouw, Broerstraat 5, 9712 CP Groningen

Tijd: 16-18 uur

Voertaal: Engels

Na afloop is er een receptie in de Bruinszaal in het Academiegebouw.  

H.E. Anniken Ramberg Krutnes

H.E. Anniken Ramberg Krutnes trad in september 2011 in functie als Ambassadeur van Noorwegen in Nederland. De gastlezing is het tweede bezoek van de ambassadeur aan Groningen. In december 2011 bezocht ze de stad Groningen ter gelegenheid van de installatie van Harm Post als nieuwe Noorse consul voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.  

Organisatie

De gastlezing wordt verzorgd door het Centrum voor Genderstudies en de afdeling Scandinavische Talen en Culturen van de Rijksuniversiteit Groningen, in samenwerking met de Noorse Ambassade in Nederland Den Haag.  

Aankondiging
Aankondiging

Meer informatie

Ester Jiresch e.jiresch@rug.nl

Janke Klok j.e.klok@rug.nl

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:30

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.