Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Afstuderen in crisistijd: negatieve salarisgevolgen zijn in te perken", aldus professor Brakman

29 maart 2012

"Afstuderen tijdens een recessie is pech: de negatieve salarisgevolgen houden gemiddeld zo’n tien jaar aan. Maar er is wat aan te doen", aldus Steven Brakman, hoogleraar Internationale Economie aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde. Hij adviseert op FEBlog.

► Lees de gehele blog op FEBlog

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:39

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...