Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

FEBlog - Europese recessie geeft brain drain nieuwe richting: van noord naar zuid

27 maart 2012

De Portugese economie krimpt en Mozambikaanse groeit: Portugese professionals zoeken werk in de voormalige kolonie. De rollen lijken omgedraaid en de lokale bevolking spreekt over ‘inpikken van banen’. Volgens professor financiële ethiek Boudewijn de Bruin van de FEB is de dreiging voor Mozambique evident. Als de recessie voorbij is, trekken de professionals weer weg.

► Lees de gehele blog van professor De Bruin op FEBlog

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:38
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...