Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lecture by Roger Dassen, Global Managing Director of Deloitte

20 maart 2012
LSP 21 March
LSP 21 March

In the lecture series "Leadership Panel", organized by students of the study association EBF of the Faculty of Economics and Business, prominent people from politics or businesses talk about leadership issues. Roger Dassen, Global Managing Director of Deloitte will give a lecture on Wednesday 21 March (3pm).

What makes you a good leader? Which choices will you face when you make a career, and what do you choose then? In EBF’s Leadership Panel, prominent people from Dutch politics or businesses talk about these issues. Throughout his career Roger Dassen experienced many interesting adventures and challenges which he will elaborate on during his lecture and he will engage in a debate with the attending staff and students.

EBF hosts the Leadership Panel about three or four times a year. In 2011 guests were Alexander Pechtold (Parliamentary Group Leader D66), Dick Berlijn (former Chief of Defense Staff) and Mark McKeon (CEO of V&D).

“The Leadership Panel is a valuable supplement to the regular study programme,” says Sandra Reiners, member of the EBF Speakers Committee. “Leading individuals with a political or business background lecture on leadership, they tell the audience which choices they made that got them to where they were. You can’t learn everything from books, that’s why the Panel is such a contribution.”


Location of the lecture: Bernouilliborg Lecture Hall.

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:37

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...