Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Eerlijke Bankwijzer nog te onvolledig', aldus prof Bert Scholtens op FEBlog

07 maart 2012
FEBlog
FEBlog

De Eerlijke Bankwijzer ( www.eerlijkebankwijzer.nl ) vertelt de consument hoe duurzaam Nederlandse banken zijn. Een waardevol initiatief, maar het geeft een te onvolledig beeld van de prestaties van de banken op het gebied van duurzame ontwikkeling, aldus professor Bert Scholtens van de FEB. Want doet de bank wat ze belooft? Waarom zijn niet alle banken bekeken? Vervult de bank zijn maatschappelijke kerntaak wel goed: wat is de waarde als een ideële bank niet eens een geldautomaat heeft?

► Lees de gehele blog van Bert Scholtens op FEBlog
Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:35
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws