Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Eerlijke Bankwijzer nog te onvolledig', aldus prof Bert Scholtens op FEBlog

07 maart 2012
FEBlog
FEBlog

De Eerlijke Bankwijzer ( www.eerlijkebankwijzer.nl ) vertelt de consument hoe duurzaam Nederlandse banken zijn. Een waardevol initiatief, maar het geeft een te onvolledig beeld van de prestaties van de banken op het gebied van duurzame ontwikkeling, aldus professor Bert Scholtens van de FEB. Want doet de bank wat ze belooft? Waarom zijn niet alle banken bekeken? Vervult de bank zijn maatschappelijke kerntaak wel goed: wat is de waarde als een ideële bank niet eens een geldautomaat heeft?

► Lees de gehele blog van Bert Scholtens op FEBlog
Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:35

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 08 oktober 2018

  Morele oordelen over mensen met overgewicht funest voor hun motivatie gezonder te leven

  Mensen met overgewicht en obesitas hebben te maken met allerlei negatieve vooroordelen. Vooral morele veroordelingen van mensen met overgewicht en obesitas blijken enorm schadelijk voor hun motivatie om gezonder te eten en meer te bewegen. Dat concluderen...

 • 02 oktober 2018

  Tweede GDBC-event in DOT: komt u ook?

  Op dinsdag 13 november vindt het tweede event van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) plaats. Na de geslaagde opening op 3 april, heeft GDBC wederom een inspirerend programma voor u opgesteld. We nodigen u graag uit in DOT Groningen om de...