Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Betere leverprestaties door slimme ordervrijgave

01 maart 2012
Martin Land
Martin Land

Bedrijven die in een laag volume klantspecifieke producten maken, kunnen hun leverprestaties significant verbeteren. En nog op vrij eenvoudige wijze ook, stelt dr. Martin Land op basis van recent onderzoek. ‘Mijn collega’s en ik hebben een grote slag gemaakt door bestaande kennis over twee ordervrijgavemechanismen te combineren. Die combinatie blijkt zo’n grote verbetering te geven, dat een heleboel oude resultaten eigenlijk overbodig zijn. Qua prestaties is dit een aardige doorbraak op het gebied van ordervrijgavemethoden.’ De paper Workload control (WLC) and order release: a lean solution for make-to-order companies, die binnenkort verschijnt in Production and Operations Management, is de nieuwe FEB Publication of the Month.

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:32

Meer nieuws