RTC-Dag 2012

20 februari 2012

Beste RTC-student,

Op maandag 20 februari 2012 (de eerste dag van de tweede collegeweek) houden we onze jaarlijkse RTC - dag. Op deze dag word je van uiterst waardevolle informatie voorzien over het vervolg van je studiecurriculum, over studeren in de Romaanse landen, over stages in BA en MA en beroepsperspectieven.

Voor de eerstejaars begint het programma om 10.00 uur en voor de tweede en de derdejaars om 11.00 uur. Concreet gezien betekent dit dat alle eerstejaarscolleges vervallen vanaf 10.00 tot 15.00 uur (minoren vanaf 15.00 uur kunnen dus gewoon doorgaan). Voor de tweedejaars geldt dat van 11.00 – 15.00 uur, en voor de derdejaars van 11.00 – 16.00 uur.

Zoals gebruikelijk is er die dag ook een gezamenlijke lunch voorzien, waarop studenten en docenten elkaar treffen in een ongedwongen sfeer. Dit jaar zal de lunch ‘mobiel’ zijn en plaatsvinden op de RTC-gang zelf. Ook is er een toepasselijk thema: Carnaval!

Om die laatste reden is er voldoende ruimte voor vermaak in de vorm van ‘Via Romanica straatoptredens’: denk aan een bonte optocht van dans, zang, akoestische muziek, cabaret, theater etc. in carnavalssfeer.Een eigen bijdrage van de ‘straatartiesten’ onder jullie wordt zeer op prijs gesteld! Wil je iets doen, alleen, in tweetallen of met een groep, stuur dan zo snel mogelijk een mail met je voorstel naar g.a.oggel@rug.nl

Het zal jullie duidelijk zijn dat de colleges niet voor niets vervallen. Als staf hechten we er zeer aan dat jullie op deze dag allemaal goed geïnformeerd worden over alle ins en outs van de studie die er echt toe doen. Bovendien is dit de enige gelegenheid dat deze informatie dit jaar wordt aangeboden.

We gaan er dan ook zonder meer vanuit dat jullie er allemaal zijn en vragen je je zo snel mogelijk maar uiterlijk 2 februari op te geven voor het programma bij het secretariaat (seccet@rug.nl ). Daar kun je ook de kosten van de lunch voldoen (slechts 3 euro!) en eventuele restricties t.a.v. je dieet doorgeven, graag uiterlijk 14 februari. Vermeld bij opgave ook je hoofdtaal en in welk jaar je zit.

Mocht je een geldige reden hebben om niet te komen, meld je dan af, met opgaaf van die reden, bij één van ons ( g.a.oggel@rug.nl en a.m.e.a.de.gendt@rug.nl ).

Heel graag tot ziens op de RTC – dag. We doen onze uiterste best om er, samen met jullie, een geslaagde en gezellige dag van te maken.

Laatst gewijzigd:09 januari 2015 16:01