Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof.dr. M.P.C. van der Werf geassocieerd lid van de Onderwijsraad

09 februari 2012

Sinds dit jaar is prof.dr. Greetje van der Werf, hoogleraar onderwijzen en leren aan de RUG, verbonden aan de Onderwijsraad. Ze is geassocieerd lid van de raad vanwege haar specifieke inbreng op het gebied van de empirische onderwijskunde.

De Onderwijsraad is een onafhankelijk adviescollege, dat de regering en de Kamer adviseert over beleid en wetgeving op het gebied van het onderwijs.

De komende drie jaar houdt de raad zich bezig met de volgende onderwerpen:

• onderwijs en de kenniseconomie

• kernfuncties van het onderwijs

• bestuur en organisatie

• leraren

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....