Docent van het Jaar Verkiezing

Han Thomas Adriaenssen afgevaardigde namens Wijsbegeerte
02 februari 2012
Han Thomas Adriaenssen

Job van Eck, die gisteren, 1 februari, afscheid nam van de Faculteit, werd verkozen tot Docent van het Jaar 2011 voor Wijsbegeerte.

Han Thomas Adriaenssen werd vorig jaar eerste en dit jaar tweede. Hij vertegenwoordigt de Faculteit bij de universiteitsbrede Docent van het Jaar Verkiezing.

De verkiezing is live te volgen! (vanaf 15:00 uur)

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29