Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

VIDEO BLOG: Tips aan financiële sector voor meer tevreden klanten (prof. Peter Verhoef)

14 februari 2012

Hoe kan de financiële sector meer waardering van haar klanten krijgen? FEB hoogleraar Marketing Peter Verhoef doet aanbevelingen op basis van goede voorbeelden uit het Customer Performance onderzoek. Zoals verzekeraar Univé, die dit jaar de winnaar werd van Customer Performance Awards.


► Kijk de video blog op FEBlog

.
Videoblog
Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:11
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...

 • 10 januari 2019

  Gemeentelijke woonlasten stijgen fors door hogere afvalstoffenbelasting

  De gemeentelijke woonlasten stijgen dit jaar flink meer dan voorgaande jaren. Huurders betalen 5,4 procent meer, eigenaar-bewoners 4,3 procent. De stijging wordt veroorzaakt doordat de landelijke overheid de afvalstoffenbelasting met 139 procent verhoogt...