Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

King Faisal University visits the University of Groningen and the University Medical Center Groningen

26 januari 2012

Monday 5th and Tuesday 6th September a group of five senior staff members of the King Faisal University visited the University of Groningen and the University Medical Center Groningen.

King Faisal University is building a brand new hospital and the main purpose of their visit was to see the (technical) facilities of the University Medical Center Groningen.

During this visit the group also had a meeting  with UOG President Prof. Poppema. Right to Prof. Poppema delegation leader Prof. Fouad Al Mubarak (KFU General supervisor financial and administrative affairs)

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:44

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...