Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Staff members of King Faisal University Medical School attended a training course at the University Medical Center Groningen

26 januari 2012

From Monday 3rd until Friday 14th October a group of 23 coordinating staff members of King Faisal University Medical School attended a 2-week training course at the University Medical Center Groningen, within the framework of the Groningen Medical Curriculum Adoption project (GMCA 2012).  During these training weeks members of the management committee had a meeting  with UOG President Prof. Poppema on the progress of the project.

From left to right: Dr Rene Tio (project leader UOG/UMCG), Dr Fahad Al Wadaani (vice dean KFU Medical School), Mrs. Madeleine Gardeur-Veltman (UOG), Prof. Poppema, Prof. Borleffs (dean of education, UOG/UMCG), Dr Waleed Albuali (dean of KFU Medical School), Dr Hamed Al Wadaani (KFU) and Dr Hamdan Almohammed (vice dean KFU).

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:44

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....