Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Staff members of King Faisal University Medical School attended a training course at the University Medical Center Groningen

26 January 2012

From Monday 3rd until Friday 14th October a group of 23 coordinating staff members of King Faisal University Medical School attended a 2-week training course at the University Medical Center Groningen, within the framework of the Groningen Medical Curriculum Adoption project (GMCA 2012).  During these training weeks members of the management committee had a meeting  with UOG President Prof. Poppema on the progress of the project.

From left to right: Dr Rene Tio (project leader UOG/UMCG), Dr Fahad Al Wadaani (vice dean KFU Medical School), Mrs. Madeleine Gardeur-Veltman (UOG), Prof. Poppema, Prof. Borleffs (dean of education, UOG/UMCG), Dr Waleed Albuali (dean of KFU Medical School), Dr Hamed Al Wadaani (KFU) and Dr Hamdan Almohammed (vice dean KFU).

Last modified:29 January 2018 3.44 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...