Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Docentpilot 20 december

13 januari 2012

Foto 1
Foto 1
Foto 2
Foto 2

Op 20 december heeft de eerste pilot met een groep docenten plaatsgevonden. Samen met 30 docenten en het Idem Dito team zijn alle 4 de toetsprogramma's getest en tegen elkaar afgezet. Hierbij werd er vooral gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en bruikbaarheid van de programma's bij het gebruik door docenten. Het invoeren van vragen, het beheer van een database met vragen en het aanpassen van al bestaande vragen kwamen aan bod. Ook hebben de docenten informatie gekregen over alle pakketten, mogelijkheden van digitale toetsing en de statistische voor- en nadelen hiervan. De pilot is probleemloos verlopen en alle pakketten konden goed getest worden.

In de nabije toekomst zullen er nog meerdere docentpilots georganiseerd worden. Hieronder vindt u de datum voor de volgende pilot:

 • 25 januari 2012: 15:00 - 17:00 uur: Docentpilot

Op een later moment zal nog een pilot speciaal voor de toetsanalyse worden georganiseerd.

Laatst gewijzigd:12 april 2018 09:57

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...