Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Docentpilot 20 december

13 januari 2012

Foto 1
Foto 1
Foto 2
Foto 2

Op 20 december heeft de eerste pilot met een groep docenten plaatsgevonden. Samen met 30 docenten en het Idem Dito team zijn alle 4 de toetsprogramma's getest en tegen elkaar afgezet. Hierbij werd er vooral gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en bruikbaarheid van de programma's bij het gebruik door docenten. Het invoeren van vragen, het beheer van een database met vragen en het aanpassen van al bestaande vragen kwamen aan bod. Ook hebben de docenten informatie gekregen over alle pakketten, mogelijkheden van digitale toetsing en de statistische voor- en nadelen hiervan. De pilot is probleemloos verlopen en alle pakketten konden goed getest worden.

In de nabije toekomst zullen er nog meerdere docentpilots georganiseerd worden. Hieronder vindt u de datum voor de volgende pilot:

  • 25 januari 2012: 15:00 - 17:00 uur: Docentpilot

Op een later moment zal nog een pilot speciaal voor de toetsanalyse worden georganiseerd.

Laatst gewijzigd:12 april 2018 09:57

Meer nieuws