Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Docentpilot 20 december

13 januari 2012

Foto 1
Foto 1
Foto 2
Foto 2

Op 20 december heeft de eerste pilot met een groep docenten plaatsgevonden. Samen met 30 docenten en het Idem Dito team zijn alle 4 de toetsprogramma's getest en tegen elkaar afgezet. Hierbij werd er vooral gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en bruikbaarheid van de programma's bij het gebruik door docenten. Het invoeren van vragen, het beheer van een database met vragen en het aanpassen van al bestaande vragen kwamen aan bod. Ook hebben de docenten informatie gekregen over alle pakketten, mogelijkheden van digitale toetsing en de statistische voor- en nadelen hiervan. De pilot is probleemloos verlopen en alle pakketten konden goed getest worden.

In de nabije toekomst zullen er nog meerdere docentpilots georganiseerd worden. Hieronder vindt u de datum voor de volgende pilot:

 • 25 januari 2012: 15:00 - 17:00 uur: Docentpilot

Op een later moment zal nog een pilot speciaal voor de toetsanalyse worden georganiseerd.

Laatst gewijzigd:12 april 2018 09:57

Meer nieuws

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...