Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Project "Ontwikkeling & Innovatie" van start

19 januari 2012

Om in de toekomst slagvaardiger nieuwe technieken en inzichten op het gebied van de Medische Genetica in de gezondheidszorg toe te kunnen passen hebben we besloten een nieuw project op te richten. Het project "Ontwikkeling & Innovatie" ging per 1 januari j.l. van start. Binnen dit project vallen nu de Genoom Analyse Faciliteit, Team 3 (Innovatie en onderzoek) van de genoomdiagnostiek en de oncogenetica research. Aan dr. Rolf Sijmons is gevraagd hier leiding aan te geven met als zijn voornaamste taak samen met de medische beroepsgroep en eventuele commerciele partners naar nieuwe toepassingen te zoeken. Mirjam de Jong volgt dr. Sijmons op als leider van het Oncogeneticateam van de sectie klinische genetica.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29
printView this page in: English

Meer nieuws