Skip to ContentSkip to Navigation
Onderzoek Department of Genetics
University Medical Center Groningen

Project "Ontwikkeling & Innovatie" van start

19 januari 2012

Om in de toekomst slagvaardiger nieuwe technieken en inzichten op het gebied van de Medische Genetica in de gezondheidszorg toe te kunnen passen hebben we besloten een nieuw project op te richten. Het project "Ontwikkeling & Innovatie" ging per 1 januari j.l. van start. Binnen dit project vallen nu de Genoom Analyse Faciliteit, Team 3 (Innovatie en onderzoek) van de genoomdiagnostiek en de oncogenetica research. Aan dr. Rolf Sijmons is gevraagd hier leiding aan te geven met als zijn voornaamste taak samen met de medische beroepsgroep en eventuele commerciele partners naar nieuwe toepassingen te zoeken. Mirjam de Jong volgt dr. Sijmons op als leider van het Oncogeneticateam van de sectie klinische genetica.

Laatst gewijzigd:14 december 2023 08:16
View this page in: English

Meer nieuws

  • 27 maart 2024

    RUG/UMCG onderzoekers ontvangen prestigieuze onderzoeksbeurs

    RUG/UMCG-wetenschappers Mark Hipp, Bart Eggen, Moniek Tromp en Marleen Kamperman zijn samen met collega’s betrokken bij vier van zeven Nederlandse wetenschapsconsortia.

  • 26 maart 2024

    De volgende depressie voorkomen

    Marie-José van Tol, hoogleraar ‘stemming en cognitie’, onderzoekt wat mensen met een gevoeligheid voor depressie zelf kunnen doen om herhaling te voorkomen.

  • 29 februari 2024

    Vici-beurzen voor vier wetenschappers RUG/UMCG

    De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft Vici-subsidies van elk maximaal € 1,5 miljoen toegekend aan Nathalie Katsonis, Edwin Otten en Alexandra Zhernakova. Ook hoogleraar Kustecologie Tjisse van der Heide heeft een...