Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Pas verschenen: commentaar op Ammianus Marcellinus boek 28

12 januari 2012

Onlangs verscheen een nieuw deel in de reeks commentaren op Ammianus Marcellinus door Jan den Boeft, Jan Willem Drijvers, Daan den Hengst en Hans Teitler.

 

http://www.brill.nl/philological-and-historical-commentary-ammianus-marcellinus-xxviii

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Eerste biografie van Piet Mondriaans vroege jaren

  Sinds zijn dood in 1944 is er een groot aantal biografieën van Piet Mondriaan verschenen - en zijn er evenzoveel mythes rondom zijn kunstenaarschap ontstaan. Hij zou bijvoorbeeld een minzame asceet zijn, of juist een bon-vivant. De Amerikaanse promovendus...

 • 20 augustus 2018

  150 Lowlandsbezoekers lallen grenzeloos met Martijn Wieling

  Te midden van al het festivalgedruis tijdens Lowlands op 17, 18 en 19 augustus heeft dr. Martijn Wieling van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) onderzoek gedaan naar het effect van alcohol op spraakgebruik. Het is bekend dat alcoholgebruik spraak...