Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Drie promotieplaatsen Faculteit der Letteren 2012

11 januari 2012

In 2012 kunnen in het in het kader van de plannen voor de Duurzame Geesteswetenschappen via NWO maximaal drie promotieplaatsen aan de Faculteit der Letteren van de RUG worden toegewezen. Hiertoe mag de Faculteit der Letteren maximaal drie onderzoeksvoorstellen voorleggen aan de landelijke NWO-selectiecommissie. Medewerkers van de faculteit kunnen tot uiterlijk 1 februari 2012 vooraanmeldingen indienen bij de Graduate School for the Humanities. Een facultaire beoordelingscommissie zal vervolgens uit de ingediende vooraanmeldingen uit de faculteit 3 voorstellen selecteren die in aanmerking komen voor indiening bij NWO.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:45

Meer nieuws

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...