Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Drie promotieplaatsen Faculteit der Letteren 2012

11 januari 2012

In 2012 kunnen in het in het kader van de plannen voor de Duurzame Geesteswetenschappen via NWO maximaal drie promotieplaatsen aan de Faculteit der Letteren van de RUG worden toegewezen. Hiertoe mag de Faculteit der Letteren maximaal drie onderzoeksvoorstellen voorleggen aan de landelijke NWO-selectiecommissie. Medewerkers van de faculteit kunnen tot uiterlijk 1 februari 2012 vooraanmeldingen indienen bij de Graduate School for the Humanities. Een facultaire beoordelingscommissie zal vervolgens uit de ingediende vooraanmeldingen uit de faculteit 3 voorstellen selecteren die in aanmerking komen voor indiening bij NWO.

Laatst gewijzigd:23 april 2018 10:45
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws