Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG Dag van het Onderwijs op 2 februari bij de FEB: seminar en verkiezing Docent van het Jaar

30 januari 2012

Donderdag 2 februari 2012 (vanaf 11.30u) - Dag van het Onderwijs: Verkiezing & Seminiar


FEB kandidaat Martijn van der Steen
FEB kandidaat Martijn van der Steen
  • Verkiezing RUG Docent van het Jaar 2011

Wie is de beste docent van onze universiteit? Alle negen faculteiten hebben een kandidaat voorgedragen (FEB nomineert de FEB docent van het Jaar Martijn van der Steen ) en alle genomineerden zullen op donderdag 2 februari in een minicollege de kans krijgen hun kwaliteiten te etaleren.

Iedereen, medewerkers en studenten, kan de competitie direct bijwonen, live maar ook via de RUG-website. En natuurlijk een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet! Het publiek in de zaal stemt voor de Publieksprijs, achter de computer wordt gestemd voor de Webprijs. De jury kiest de RUG Docent van het Jaar 2011.

Van 15.00 – ca. 17.30 uur, binnenkomen kan ook in de pauzes. Voor meer informatie, zie: 

www.rug.nl/docentvanhetjaar

  • Seminar ‘Onderwijs Leeft!’

Bovenstaande verkiezing maakt deel uit van de Dag van het Onderwijs en wordt voorafgegaan door het seminar ‘Onderwijs Leeft!’ , met uiteraard veel aandacht voor actuele onderwerpen in het onderwijs. Van 11.30 – 14.45 uur, voor zowel docenten en andere medewerkers als geïnteresseerde studenten. Informatie en aanmelden, zie: www.rug.nl/dagvanhetonderwijs


Donderdag 2 februari 2012
Blauwe Zaal, Duisenberg Gebouw
Toegang gratis

www.rug.nl/dagvanhetonderwijs
www.rug.nl/dagvanhetonderwijs
Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:03
printView this page in: English

Meer nieuws