Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Boonstra and Nijstad appointed in editorial boards

26 januari 2012

Professor Albert Boonstra  and professor Bernard Nijstad of the Faculty of Economics and Business have recently been appointed as editorial board members or editors  of international scientific journals. The journals are highly positioned in independent international rankings, e.g. Thomson Reuters.

Professor Albert Boonstra is now member of the editorial board of Information & Management, as well as associate editor of Information Systems Journal. Both journals focus on topics relating to the application of information systems.

Professor Bernard Nijstad has been appointed consulting editor of the Journal of Personality and Social Psychology of the American Psychological Association, which is considered a top journal.

Boonstra
Boonstra
Nijstad
Nijstad
Laatst gewijzigd:12 februari 2018 13:25

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...