Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

‘Sociale waardecreatie’: duurzame managementtrend! Aldus professor Verhoef op FEBlog

24 januari 2012
FEBlog
FEBlog

Nieuwe FEBlog:

Duurzaamheid wordt –terecht- een trend op managementgebied, aldus professor Verhoef van de FEB. “En dat is breder dan alleen milieuvriendelijkheid. We hebben bijvoorbeeld ontdekt dat een goede score op social responsibilty voor bedrijven een sterker merk oplevert.

Maar er is nog veel te onderzoeken om te bepalen of en hoe er echt concurrentievoordeel uit te halen is. Een mooie onderzoeksuitdaging!”

► Lees de gehele blog van professor Verhoef op FEBlog

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 14:01

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 08 oktober 2018

  Morele oordelen over mensen met overgewicht funest voor hun motivatie gezonder te leven

  Mensen met overgewicht en obesitas hebben te maken met allerlei negatieve vooroordelen. Vooral morele veroordelingen van mensen met overgewicht en obesitas blijken enorm schadelijk voor hun motivatie om gezonder te eten en meer te bewegen. Dat concluderen...

 • 02 oktober 2018

  Tweede GDBC-event in DOT: komt u ook?

  Op dinsdag 13 november vindt het tweede event van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) plaats. Na de geslaagde opening op 3 april, heeft GDBC wederom een inspirerend programma voor u opgesteld. We nodigen u graag uit in DOT Groningen om de...