Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Keith Brouthers appointed professor of International Business Strategy

13 december 2011

Professor Keith D. Brouthers of North Carolina State University has been appointed honorary professor of International Business Strategy at the department of Global Economics and Management of the Faculty of Economics and Business.

Professor Brouthers (College of Management, North Carolina State University) is one of the most reputed scholars in the IB-field. He publishes widely on relevant topics in International Business Strategy in international top journals, serves on the editorial boards of leading international journals and is ranked highly in established rankings of IB-scholars.

During a visit to the FEB in June 2011, professor Brouthers gave two highly appreciated seminars on IB-research topics and was actively engaged in coaching research projects of the GEM-department’s PhD students and junior staff.

Curriculum vitae
Brouthers obtained his MBA in 1977 at Auburn University, and became certified Public Accountant (1979) and Certified Management Accountant (1979). He obtained his doctorate of Business Administration in 1992 and then became assistant professor in Amsterdam. From 1996-2003 Brouthers was (associate) professor in Strategic and International Management at the University of East London. From 2003-2005 he was Associate Professor in International Strategic Entrepreneurship at Fox School of Business, Temple University and from 2005-2009 Professor of Business Strategy at King’s College London. Since 2009 he is Professor at North Carolina State University, since this month combined with the part-time honorary professorship at the FEB.

Laatst gewijzigd:19 juli 2017 14:08

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...