Martin van Hees benoemd tot Decaan

05 december 2011
Met ingang van 1 januari 2012 is Prof.dr. Martin van Hees benoemd tot decaan van de Faculteit Wijsbegeerte. Martin van Hees (1964) is hoogleraar ethiek en politieke theorie. Hij studeerde wijsbegeerte en politicologie in Rotterdam, promoveerde in Nijmegen, en is vanaf 1998 verbonden aan de faculteit. Hij volgt Michel ter Hark op die de functie van decaan ruim tien jaar vervulde.
Laatst gewijzigd:07 juni 2016 15:12
printOok beschikbaar in het: English