Keuzegids 2012: "Voor een degelijke studie wijsbegeerte kun je het beste naar Groningen."

02 december 2011

Vandaag verscheen de Keuzegids Universiteiten 2012. Opnieuw schittert onze faculteit: we staan, samen met Utrecht, op de eerste plaats.

De slotalinea "Ons Advies" luidt:

"Voor een degelijke studie wijsbegeerte kun je het beste naar Groningen. In de Randstad is Utrecht de beste optie. De opleiding aan de UvA is niet slecht, maar als je voor kwaliteit wilt kiezen dan zijn er voldoende bereisbare alternatieven voorhanden."

Ook de opleiding Wijsbegeerte van een bepaald Wetenschapsgebied wordt hoog gewaardeerd: "Onder andere vanwege de waardering voor wetenschappelijke vorming weet Groningen zich te onderscheiden."

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29
printOok beschikbaar in het: English