Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Keuzegids 2012: "Voor een degelijke studie wijsbegeerte kun je het beste naar Groningen."

02 december 2011

Vandaag verscheen de Keuzegids Universiteiten 2012. Opnieuw schittert onze faculteit: we staan, samen met Utrecht, op de eerste plaats.

De slotalinea "Ons Advies" luidt:

"Voor een degelijke studie wijsbegeerte kun je het beste naar Groningen. In de Randstad is Utrecht de beste optie. De opleiding aan de UvA is niet slecht, maar als je voor kwaliteit wilt kiezen dan zijn er voldoende bereisbare alternatieven voorhanden."

Ook de opleiding Wijsbegeerte van een bepaald Wetenschapsgebied wordt hoog gewaardeerd: "Onder andere vanwege de waardering voor wetenschappelijke vorming weet Groningen zich te onderscheiden."

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 15 november 2018

  Opnieuw dubbele topscore voor filosofie in Groningen

  De Faculteit Wijsbegeerte van de Rijksuniversiteit Groningen staat met een totaalscore van 80 punten voor de bacheloropleiding Filosofie en 76 punten voor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opnieuw op de eerste plaats in de Keuzegids Universiteiten...

 • 10 september 2018

  Justin Bruner and Ryan Doody join the Centre for PPE

  Starting in the new academic year, our Centre for Philosophy, Politics and Economics will have two new members: Justin Bruner and Ryan Doody.