Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aanmelding Filosofiesymposium geopend

02 december 2011
Ieder jaar organiseert de Scholierenacademie in samenwerking met de faculteit Wijsbegeerte en andere faculteiten het Filosofiesymposium voor scholieren uit 6 vwo. Het Filosofiesymposium vindt plaats op vrijdag 13 januari 2012. Het thema van het symposium is altijd gelijk aan het thema van het eindexamen. Dit schooljaar is dat 'vrije wil'. Voor meer informatie over het programma, klik je naar de webpagina van het symposium.
Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:18

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....