Hans Jansen over Shakespearefilm Anonymous

09 december 2011

Wetenschapper Hans Jansen van de Faculteit der Letteren, Rijksuniversiteit Groningen is donderdag 8 december door zowel Radio als TV Drenthe geïnterviewd over de nieuwe Shakespearefilm Anonymous. In de film staat de vraag of Shakespeare wel zelf zijn toneelstukken heeft geschreven ter discussie. De filmmakers stellen dat hij dit nooit gedaan heeft. Hans Jansen is van mening dat deze theorie niet te bewijzen valt. Lees hier de achtergrond bij deze discussie, geschreven door Hans Jansen.

Beluister hier het radio-interview met Hans Jansen (v.a. min.15.30).

Bekijk hier de tv-beelden van RTV Drenthe.

Meer informatie:

Dr. J.P.M. (Hans) Jansen