Damien Power benoemd tot hoogleraar Global Operations Management

23 december 2011

Professor Damien Power van de University of Melbourne is benoemd tot deeltijd hoogleraar Global Operations Management aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde in Groningen. Power heeft naast zijn ruime ervaring met academisch onderzoek en onderwijs ook meer dan twintig jaar praktijkervaring op het gebied van operations management, en wel in verschillende sectoren, zoals de bouw, de food sector, elektronica en telecom. Zijn aantreden betekent dan ook een verdere versterking van het empirische onderzoek van de vakgroep Operations.

Damien Power studeerde Business aan Monash University en behaalde aan diezelfde universiteit zijn PhD voor het proefschrift: Characteristics and Determinantsof Business to Business E-Commerce Implementation in Australian Organisations.  Hij is momenteel associate professor bij het Department of Management and Marketing van de Faculty of Economics and Commerce  van de University of Melbourne.  Power geeft vakken op het gebied van Project Management en Supply Chains.

Tot 2000 werkte Power in de industrie, als operations manager bij Schlumberger, Department Manager bij NEC en Production Manager bij Linda Electric Industries

Laatst gewijzigd:19 juli 2017 14:07