Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Damien Power benoemd tot hoogleraar Global Operations Management

23 december 2011

Professor Damien Power van de University of Melbourne is benoemd tot deeltijd hoogleraar Global Operations Management aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde in Groningen. Power heeft naast zijn ruime ervaring met academisch onderzoek en onderwijs ook meer dan twintig jaar praktijkervaring op het gebied van operations management, en wel in verschillende sectoren, zoals de bouw, de food sector, elektronica en telecom. Zijn aantreden betekent dan ook een verdere versterking van het empirische onderzoek van de vakgroep Operations.

Damien Power studeerde Business aan Monash University en behaalde aan diezelfde universiteit zijn PhD voor het proefschrift: Characteristics and Determinantsof Business to Business E-Commerce Implementation in Australian Organisations.  Hij is momenteel associate professor bij het Department of Management and Marketing van de Faculty of Economics and Commerce  van de University of Melbourne.  Power geeft vakken op het gebied van Project Management en Supply Chains.

Tot 2000 werkte Power in de industrie, als operations manager bij Schlumberger, Department Manager bij NEC en Production Manager bij Linda Electric Industries

Laatst gewijzigd:19 juli 2017 14:07
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...