Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Geld maakt niet gelukkig, maar geven wel - FEBlog professor Janka Stoker

15 december 2011
FEBlog
FEBlog

In deze donkere tijden een positief-getinte blog van professor Janka Stoker van de FEB:

"Het besteden van geld aan jezelf heeft minder impact op je eigen geluk dan het besteden van je geld aan anderen, zo stelt professor Norton van Harvard, die deze week bij onze faculteit op bezoek was."

► Lees de gehele blog op FEBlog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 15:49

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 08 oktober 2018

  Morele oordelen over mensen met overgewicht funest voor hun motivatie gezonder te leven

  Mensen met overgewicht en obesitas hebben te maken met allerlei negatieve vooroordelen. Vooral morele veroordelingen van mensen met overgewicht en obesitas blijken enorm schadelijk voor hun motivatie om gezonder te eten en meer te bewegen. Dat concluderen...

 • 02 oktober 2018

  Tweede GDBC-event in DOT: komt u ook?

  Op dinsdag 13 november vindt het tweede event van het Groningen Digital Business Centre (GDBC) plaats. Na de geslaagde opening op 3 april, heeft GDBC wederom een inspirerend programma voor u opgesteld. We nodigen u graag uit in DOT Groningen om de...