Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eredoctoraat Université Paris-Dauphine voor Tom Snijders

07 december 2011

Prof. dr. Tom A.B. Snijders ontvangt op 16 december in Parijs een eredoctoraat van de Université Paris-Dauphine. Hij krijgt het eredoctoraat voor zijn bijdragen aan de ontwikkeling van statistische methoden voor sociale netwerkanalyse. Tom Snijders is hoogleraar Methodologie en Statistiek bij de afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is tevens verbonden aan de universiteit van Oxford als hoogleraar 'Statistics in the Social Sciences'. In 2005 ontving Snijders al een eredoctotaat aan de Universiteit van Stockholm.

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29

Meer nieuws

 • 23 oktober 2018

  Kennis als fundament

  Wat heeft wetenschap te bieden als de geloofwaardigheid van de wereld om je heen is weggevallen? Als je je niet meer thuis voelt op eigen bodem, in een huis dat niet veilig is? Volgens Tom Postmes, hoogleraar sociale psychologie, moet wetenschap voor...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...