Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Eredoctoraat Université Paris-Dauphine voor Tom Snijders

07 december 2011

Prof. dr. Tom A.B. Snijders ontvangt op 16 december in Parijs een eredoctoraat van de Université Paris-Dauphine. Hij krijgt het eredoctoraat voor zijn bijdragen aan de ontwikkeling van statistische methoden voor sociale netwerkanalyse. Tom Snijders is hoogleraar Methodologie en Statistiek bij de afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is tevens verbonden aan de universiteit van Oxford als hoogleraar 'Statistics in the Social Sciences'. In 2005 ontving Snijders al een eredoctotaat aan de Universiteit van Stockholm.

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:29

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...