Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Afke Berger prijswinnaar van studentenproject 'So you think you can write'

29 november 2011

							

Gastschrijver Annejet van der Zijl heeft gisteravond de winnaar bekend gemaakt van het studentenproject 'So you think you can write'. Winnaar is Afke Berger, bachelorstudent Geschiedenis. Naast een mooie stapel boeken, heeft ze ook een stage bij Querido gewonnen. De jury, waaronder een redacteur van Querido, was zeer te spreken over de kwaliteit van de boekvoorstellen van de studenten.

Sinds september is Annejet van der Zijl gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. Onder het motto ‘de kunst van het verleiden’ heeft zij de afgelopen periode openbare lezingen gehouden en een besloten werkgroep voor studenten verzorgd. Maandag 28 november hield Han Borg een slotinterview met Annejet van der Zijl over haar succesvolle schrijverschap.

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:28

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.