Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Update Grunneger Power - RTV Noord - Waterland

30 november 2011

Het gaat goed met Grunneger Power, het initiatief van prof. dr. Frans Stokman: een coöperatie voor het duurzaam opwekken van energie van en voor de inwoners en organisaties in de Gemeente Groningen en Haren. Lees het laatste nieuws er over in het Dagblad van het Noorden, van 3 september 2011 - zie hieronder. Lees ook het interview via Co2ntramine.com en het artikel in het Friesch Dagblad van 17 juli 2011, en het artikel in het Dagblad van het Noorden van 24 november. Op 29 november jl. zond RTV Noord dit item uit over de zonnepanelen in de Groningse wijk Waterland.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:26

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...