Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Update Grunneger Power - RTV Noord - Waterland

30 november 2011

Het gaat goed met Grunneger Power, het initiatief van prof. dr. Frans Stokman: een coöperatie voor het duurzaam opwekken van energie van en voor de inwoners en organisaties in de Gemeente Groningen en Haren. Lees het laatste nieuws er over in het Dagblad van het Noorden, van 3 september 2011 - zie hieronder. Lees ook het interview via Co2ntramine.com en het artikel in het Friesch Dagblad van 17 juli 2011, en het artikel in het Dagblad van het Noorden van 24 november. Op 29 november jl. zond RTV Noord dit item uit over de zonnepanelen in de Groningse wijk Waterland.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:26

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...