Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Update Grunneger Power - RTV Noord - Waterland

30 november 2011

Het gaat goed met Grunneger Power, het initiatief van prof. dr. Frans Stokman: een coöperatie voor het duurzaam opwekken van energie van en voor de inwoners en organisaties in de Gemeente Groningen en Haren. Lees het laatste nieuws er over in het Dagblad van het Noorden, van 3 september 2011 - zie hieronder. Lees ook het interview via Co2ntramine.com en het artikel in het Friesch Dagblad van 17 juli 2011, en het artikel in het Dagblad van het Noorden van 24 november. Op 29 november jl. zond RTV Noord dit item uit over de zonnepanelen in de Groningse wijk Waterland.

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 09:26

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...