Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

XVII Día de Mexicanistas

Mexico quo vadis? Politics, parties and the state after a decade of transition
18 november 2011
el día de los muertos
el día de los muertos
Mexico quo vadis ? Politics, parties and the state after a decade of transition

With the organization of the XVII Dia de Mexicanistas on november 18th 2011The Centro de Estudios Mexicanos at the University of Groningen wants to contribute to the debates held in Mexico and abroad on the state of democratic transition in current Mexico. For that purpose it has invited a number of internationally renowned scholars to discuss different dimensions and interpretations of the Mexican transition, especially the country’s changing (political and legal) institutions and practices. The conference is open to colleagues and students and free accessible.

For the detailed program click here

For more information feel free to contact Wil Pansters, director, at w.g.pansters@rug.nl.

or visit the website 
Laatst gewijzigd:09 januari 2015 16:01

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.