Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Boreaslezing 10 november: Remco Regtuit

04 november 2011
Poster

Op donderdag 10 november vindt de eerste Boreaslezing plaats, een nieuwe reeks lezingen georganiseerd door de GLTC-studievereniging Boreas. De lezingen worden gegeven door docenten van de afdeling Griekse en Latijnse Taal en Cultuur in Groningen en zijn bedoeld voor alle belangstellende studenten en docenten van de afdeling.

De eerste lezing wordt gegeven door:

Remco Regtuit (GLTC - Grieks), met als titel:

Je ziet ze vliegen! Of niet?

Datum:   donderdag 10 november 2011

Plaats:    Harmoniegebouw, zaal 1312.0030

Tijd:        15.00-16.00 uur

Laatst gewijzigd:23 april 2018 13:52

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Presentatie boek over archeologisch onderzoek De Onlanden

  Zuidelijk van de stad Groningen ligt een geliefd natuurgebied: De Onlanden. Het Groninger Instituut voor Archeologie van de RUG heeft hier afgelopen jaren uitgebreid onderzoek gedaan. De resultaten staan beschreven in het boek ‘Huisplaatsen in De Onlanden...

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...