Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Boreaslezing 10 november: Remco Regtuit

04 november 2011
Poster

Op donderdag 10 november vindt de eerste Boreaslezing plaats, een nieuwe reeks lezingen georganiseerd door de GLTC-studievereniging Boreas. De lezingen worden gegeven door docenten van de afdeling Griekse en Latijnse Taal en Cultuur in Groningen en zijn bedoeld voor alle belangstellende studenten en docenten van de afdeling.

De eerste lezing wordt gegeven door:

Remco Regtuit (GLTC - Grieks), met als titel:

Je ziet ze vliegen! Of niet?

Datum:   donderdag 10 november 2011

Plaats:    Harmoniegebouw, zaal 1312.0030

Tijd:        15.00-16.00 uur

Laatst gewijzigd:23 april 2018 13:52

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...