Boreaslezing 10 november: Remco Regtuit

04 november 2011
Poster

Op donderdag 10 november vindt de eerste Boreaslezing plaats, een nieuwe reeks lezingen georganiseerd door de GLTC-studievereniging Boreas. De lezingen worden gegeven door docenten van de afdeling Griekse en Latijnse Taal en Cultuur in Groningen en zijn bedoeld voor alle belangstellende studenten en docenten van de afdeling.

De eerste lezing wordt gegeven door:

Remco Regtuit (GLTC - Grieks), met als titel:

Je ziet ze vliegen! Of niet?

Datum:   donderdag 10 november 2011

Plaats:    Harmoniegebouw, zaal 1312.0030