Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Boreaslezing 21 november: Jan Willem Drijvers

16 november 2011

Kort geleden is een succesvolle start gemaakt door Remco Regtuit aan een serie lezingen die door Boréas wordt georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in de oudheid. Aanstaande maandag 21 november zal de tweede lezing worden gegeven door Jan Willem Drijvers (Oude Geschiedenis).

 

De religieuze transformatie van Jeruzalem in de Late Oudheid

 

Datum:   21 november 2011

Plaats:    Oude Boteringestraat 23, zaal 015

Tijd:        15.00-16.00 uur

 

Na afloop kan onder genot van een borrel verder gediscussieerd worden.

Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 21 november 2018

  Europeana Research Grant awarded to Berber Hagedoorn

  Berber Hagedoorn, Assistant Professor Media Studies at the University of Groningen Centre for Media and Journalism Studies, received the Europeana Research Grant award for her project 'Europeana 1914-1918: AV Storytelling Data in a European Comparative...

 • 19 november 2018

  Jelle Zijlstra: de man die goed was in gelijk krijgen

  Honderd jaar na de geboorte van oud-premier Jelle Zijlstra ligt er een biografie over de eerste Nederlandse politicus die met zijn economische vakkennis een succesvol imago in de politiek imago wist op te bouwen. Historicus Jonne Harmsma promoveert...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...