Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

“Recessie? Meer geld naar reclames en aanbiedingsacties”, aldus prof Bijmolt op FEBlog

24 november 2011
FEBlog
FEBlog

Wat moet de marketer doen in tijden van recessie? "Een voordehandliggende reactie zou zijn: snijden in kosten en dus ook minder budget voor marketing", aldus FEB professor Tammo Bijmolt. "Maar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dat niet optimaal is. Juist in tijden van recessie is marketing effectiever." Verder blijkt dat de vorm van de boodschap van belang is: "33% korting, 3-halen-2-betalen, van 3 euro voor 2 euro; economisch gezien is het eigenlijk hetzelfde, maar de consument kijkt er toch anders tegen aan."

► Lees de gehele blog van Tammo Bijmolt op FEBlog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 15:42

Meer nieuws