Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Successful HRM network conference brought 200+ participants to Groningen

14 november 2011
HRM network
HRM network

The department of Human Resource Management and Organizational Behavior of the FEB hosted the seventh biennial international conference of the Dutch HRM network on 10 and 11 November. The Dutch HRM network is a society of full professors of universities in the Netherlands and Belgium who have an HRM master program as well as a related research program.

The conference brought over 200 participants from 20 countries to Groningen and was supported by FEB’s research school SOM. The local organizers Eric Molleman and Sanne Ponsioen state: "We think that the conference has been a very successful event.The parallel sessions covered the whole broad area of HRM with themes such as ‘HRM and performance’, ‘the ageing workforce ‘, ‘power and leadership’ and ‘HRM in the public sector’. Besides, there were two excellent keynote speakers who have put two important issues on our research agenda.”

Keynote speaker Susan Jackson from the Rutgers University and the former president of the Academy of Management highlighted the managing of Human Resources in environmentally sustainable organizations. Sara Rynes from the University of Iowa discussed the gap between HRM research and HRM practice. “We think that our expertise center is a nice example of a worthy initiative to strengthen the link between the university and practice.”

Within two years the 8th edition of the conference will be held at the University of Leuven, Belgium.

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 15:41

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...