Uitreiking Aart Bosman ICT proefschriftprijs 2011 op 4 november

01 november 2011

De winnaar van de Aart Bosman Prijs 2011 voor het beste proefschrift op het gebied van informatiesystemen en ICT-toepassingen wordt aanstaande vrijdag bekend gemaakt door juryvoorzitter professor Henk Sol van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) in Groningen. Drie proefschriften, geschreven aan Nederlandse of Vlaamse universiteiten, dingen in de finale mee naar de geldprijs van 4000 euro die elke twee jaar wordt uitgereikt.

De Aart Bosman Prijs is mogelijk door een schenking van dr. Gezinus Hidding (alumnus FEB, 1982). Met de prijs wil Hidding, nu associate professor aan de Loyola University van Chicago, zijn voormalig leermeester huldigen. Hidding zal aanwezig zijn bij de prijsuitreiking op 4 november.

De prijs is vernoemd naar emeritus hoogleraar van de RUG prof.dr. Aart Bosman (1930-2008), pionier en grondlegger van het vakgebied Bestuurlijke Informatiekunde in Nederland.

Programma 4 november
Uit alle kandidaten voor de Bosman Prijs 2011 heeft de jury drie finalisten geselecteerd. Zij presenteren op 4 november hun promotieonderzoek in een korte voordracht:

• R.A. González Rivera: "A Framework for ICT-Supported Coordination in Crisis Response" (TU Delft)
  • C.A.R. Hilhorst: “Reacting to Risks with Real Options: Valuation of Managerial Flexibility in IT Projects” (Universiteit van Tilburg)
  • T. Li: “Informedness and Customer-Centric Revenue Management” (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Datum en tijd: 4 november 2011, 15.00-16.30 uur
Locatie: Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Rode Zaal, Duisenberg Paviljoen, Nettelbosje 2, 9747 AE te Groningen.

Noot voor de pers
- Pers is van harte uitgenodigd bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.
- Voor meer informatie: Professor Henk Sol, juryvoorzitter, contact ook via het secretariaat vakgroep Business & ICT, Iris Huizinga, i.b.a.huizinga@rug.nl, T +31 (0)50 363 38 64

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 15:14
printView this page in: English